restoran
pererestoran Käsmus
Pererestoran Kaspervik on ennast ankrusse seadnud vanas kaptenitekülas Käsmus. Restoran tegutseb hooajaliselt ning on avatud kevadest sügiseni.
kodumaine värskus
Valmistame toitu võimalikult kodumaisest toorainest, mis on alati värske. Meie köögis on au sees looduse rütm – valmistame toite hooajalisest saagist, pakkudes hooajaliselt parimaid maitseid.
meresaal
Kaspervik restorani kõrval on meil ka Meresaal – ruumikas paik, kuhu mahub kuni 300 külalist. Olgu selleks pulmad, seminarid või muud erilised sündmused, suvised merevaated lisavad igale üritusele ainulaadse võlu.
meeskond

peakokk Mihkel Rand
Tema kirg ja pühendumus toidule on viinud teda läbi fine dining’u, catering’i, barbecue’de ja tänavatoidu maailmade. Hea toiduelamus ei sõltu prestiižsetest auhindadest ega luksuslikest detailidest, vaid kvaliteetsest kohalikust toorainest, austusest selle vastu ja meeskonnast, kes panustab igasse rooga südame ja hingega.

Juhataja Pille-Riin Hütt
Veinid ja ürituskorraldus on tema südamelähedased teemad, mistõttu panustab ta igasse detaili, et pakkuda külalistele unustamatuid maitseelamusi ja meeldejäävaid hetki. Hea teenindus sünnib tähelepanelikkusest, pühendumusest ja austusest detailide vastu ning ennekõike, peab sellest ise rõõmu tundma.
koostööpartnerid




