menüü alustuseks/jagamiseks talle koftadsibulasalat, seesam, jogurt, tsilliõli, koriander 7 Crudovimb, oliivõli, sidrun, leib 7 oliivkrutoon 5 soolakurkvahtrasiirup, pepperoni, hernevõrsed 4 veise tatakiroheline sibul, vinegrett, sisefilee 8 kalakroketsidruniaioli, riis 7 rohekarbidestragoni kaste, petersell, parmesan 8 focacciakäsitöö focaccia, pruuni või määre, rosmariin 3 pearoog kevadkanasuitsune grillitud kana pärl kuskussiga, põletatud padrone pipardega au poivre kastmes 25 kasperviku fennelivorstmahedamaitseline käsitöö sealihavorst vürtsika tomatikastme, krõbekartuli ja sibulatega 19 huntahvenhuntahvena filee beurre blanc kastmes röstitud savoy kapsa ja soolarohuga 26 angerjasuppangerjasupp rammusa kanapuljongi, kartuli, küüslauguõli, spinati ja vetikatega 23 kartul ja seenkartulignoccid trühvli ja puravikuga ja mürklitega veini-või kastmes 26 magus pekaanipähkli kookvanilje gelato, meresool 9 rabarberi maiuskõrvitsaseemned, bešee 8 sidrunihüüvemandlikrõbusk 8 gelatouuri teenindajalt tänast valikut 4 Reserveeri laud