menüü alustuseks/jagamiseks kaheksajalgkrõbe kartul, küüslaugu aioli, tomatikaste 9 kanatiibtogarashi, laim, murulauk 7 beebiporgandhummus, mesi, kress 5 padrone pipradneitsioliivõli, karulaugu kreem 5 endiividgorgonzola, mesi, pähkel 6 talle koftadsibulasalat, jogurt, tsilliõli, koriander 7 crudosäinas, oliivõli, sidrun 7 oliivkrutoon 5 soolakurkvahtrasiirup, pepperoni, hernevõrsed 4 veise carpacciovõõrkapsas, karulauk, sisefilee 8 tursakroketsidruniaioli, riis 7 rohekarbidestragoni kaste, fenkol, parmesan 8 focacciakäsitöö focaccia, pruuni või määre 3 pearoog kevadkanasuitsukana, pärlkuskuss, põletatud padrone pipar, au poivre kaste 25 kasperviku fennelivorstkäsitöö sealihavorst, vürtsikas tomatikaste, krõbe kartul, sibul 19 huntahvenhuntahvena filee, beurre blanc kaste, savoy kapsas, soolarohi 26 angerjasuppangerjas, kanapuljong, varajane kartul, spinat, soolarohi, küüslauguõli 23 kartul ja kukeseenkartulignoccid, vintage balsamico, kukeseen, veini-või kaste 26 lepaahju veiseribiBBQ veiseribi, petersellikreem, hapendatud köögiviljad, portveini kaste 34 magus pekaanipähkli kookburbon vanilje gelato, meresool, granaatõun 11 rabarberi maiuskõrvitsaseemned, bešee, ricotta 8 sidrunihüüvemandlikrõbusk, valge šokolaad 8 gelatouuri teenindajalt tänast valikut 4 Reserveeri laud